PANEL KLIENTA
utwórz nowe konto
zaloguj się
aktualności
o Wydawnictwie
Kodeks etyki wydawniczej
Co robimy?
Podstawowe dane
RODO
punkty sprzedaży
dla Autorów
czasopisma
kontakt
strona główna SGGW
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się
zalogować
.
pzejdź do schowka
NAUKI BIOLOGICZNE
NAUKI CHEMICZNE
NAUKI EKONOMICZNE
Ekonomia
Nauki ekonomiczne
NAUKI FIZYCZNE
NAUKI HUMANISTYCZNE
Kultura
Psychologia
Socjologia
Turystyka i hotelarstwo
NAUKI LEŚNE
Drzewnictwo
NAUKI MATEMATYCZNE
Informatyka
Matematyka
Statystyka
NAUKI ROLNICZE
Agronomia
Biotechnologia
Inżynieria rolnicza
Kształtowanie środowiska
Ogrodnictwo
Technologia żywności i żywienia
Zootechnika
Żywienie człowieka
NAUKI TECHNICZNE
Architektura Krajobrazu
Budowa i eksploatacja maszyn
Budownictwo
Geodezja i kartografia
Inżynieria środowiska
NAUKI WETERYNARYJNE
NAUKI WETERYNARYJNE
OGÓLNE
Poradniki
Różne
INDEKS
TYTUŁÓW
Pokaż tytuły na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
INDEKS
AUTORÓW
Pokaż autorów na literę
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
katalog do druku do pobrania
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Mitek Marta
(red.),
Leszczyński Krzysztof
(red.)
do koszyka
cena:
40,00 zł
sprawdź koszty przesyłki
jeśli planujesz zakup tego produktu w przyszłości...
...dodaj go do schowka
wydawnictwo:
Wydawnictwo SGGW
rok wydania: 2014
wydanie: I
oprawa miękka
stron: 348
format: B-5
EAN: 9788375835762
ISBN: 978-83-7583-576-2
NAUKI ROLNICZE
»
Technologia żywności i żywienia
NAUKI ROLNICZE
»
Żywienie człowieka
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również:
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Słowiński Mirosław
(red.)
cena
35,00
zł
Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej
Jaworska Danuta
(red.)
cena
35,00
zł
Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia
Leszczyński Krzysztof
(red.)
Żbikowska Anna
(red.)
cena
28,00
zł
Wartości referencyjne podstawowych badań laboratoryjnych w weterynarii. Wyd VII
Winnicka Anna
cena
28,00
zł
Genetyka zwierząt w teorii i praktyce
Nowak Zuzanna
(red.)
cena
30,00
zł
Higiena produkcji żywności
Kołożyn-Krajewska Danuta
(red.)
cena
40,00
zł
więcej
Zobacz także
Podobne
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Słowiński Mirosław
(red.)
ISBN: 978-83-7583-570-0
,
stron: 288
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego
Świetlikowska Krystyna
(red.)
ISBN: 978-83-7244-929-0
,
stron: 380
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej
Jaworska Danuta
(red.)
ISBN: 978-83-7583-602-8
,
stron: 272
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego
Praca zbiorowa
ISBN: 978-83-7583-567-0
,
stron: 76
,
oprawa miękka
cena
15,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Biller Elżbieta
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia z analizy żywności
Obiedziński Mieczysław
(red.)
ISBN: 978-83-7583-164-4
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności
Błażejak Stanisław
(red.),
Gientka Iwona
(red.)
ISBN: 978-83-7583-190-0
,
oprawa miękka
cena
25,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia
Leszczyński Krzysztof
(red.),
Żbikowska Anna
(red.)
ISBN: 978-83-7583-659-2
,
stron: 212
,
oprawa miękka
cena
28,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności
Witrowa-Rajchert Dorota
(red.),
Lewicki Piotr
(red.)
ISBN: 978-83-7583-412-3
,
stron: 496
,
oprawa miękka
cena
50,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Witrowa-Rajchert Dorota
(red.),
Lewicki Piotr
(red.)
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności wyd. II
Witrowa-Rajchert Dorota
(red.),
Lewicki Piotr
(red.)
ISBN: 978-83-8237-069-0
,
stron: 496
,
oprawa twarda
cena
35,00
zł
do koszyka
Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii
Waszkiewicz-Robak Bożena
(red.)
ISBN: 978-83-7583-210-5
,
oprawa miękka
cena
60,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia ekologiczne
Stawicka Jolanta
,
Szymczak-Piątek Małgorzata
,
Wieczorek Joanna
ISBN: 978-83-7583-207-5
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia z finansów
Siudek Tomasz
(red.)
ISBN: 83-7244-759-4
,
oprawa miękka
cena
45,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Logistyka - Wybrane zagadnienia
Baran Joanna
,
Maciejczak Mariusz
,
Pietrzak Michał
,
Rokicki Tomasz
,
Wicki Ludwik
ISBN: 978-83-7583-010-1
,
oprawa miękka
cena
35,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Sprawozdawczość finansowa - wybrane zagadnienia
Wasilewska Anna
ISBN: 978-83-7583-865-7
,
stron: 202
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia wytrzymałości materiałów
Sztyber Janusz
ISBN: 83-7244-606-7
,
stron: 156
,
oprawa miękka
cena
15,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Opodatkowanie przedsiębiorstw - wybrane zagadnienia
Boratyńska Katarzyna
ISBN: 978-83-7583-388-1
,
stron: 208
,
oprawa miękka
cena
30,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia z geometrii wykreślnej
Kernicki Iwan
ISBN: 83-7244-776-4
,
oprawa miękka
cena
14,00
zł
ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
Wybrane zagadnienia z maszynoznawstwa w przemyśle spożywczym
Domian Ewa
(red.),
Lenart Andrzej
(red.)
ISBN: 978-83-7583-850-3
,
stron: 314
,
oprawa miękka
cena
40,00
zł
do koszyka
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
JAK KUPOWAĆ
Jak złożyć zamówienie
Regulamin zakupów
Płatność i przesyłka
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE
ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)
e-mail:
wydawnictwo@sggw.edu.pl
więcej »
opracowanie:
Prekursor