Wydawnictwo SGGW
PANEL KLIENTA
zaloguj się
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się zalogować.
pzejdź do schowka
Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala
propozycja

Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

Rokicki Tomasz (współautor), Klepacki Bogdan (współautor)

do koszyka
cena: 20,00 zł
sprawdź koszty przesyłki
jeśli planujesz zakup tego produktu w przyszłości...
...dodaj go do schowka
poleć znajomemu
wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
rok wydania: 2019
wydanie: I
oprawa miękka
stron: 144
format: B5
EAN: 9788375838749
ISBN: 978-83-7583-874-9
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:

 

Spis treści
Wstęp ... 5
1. Wprowadzenie do tematyki transportu żywności
1.1. Pojęcia podstawowe ... 7
1.2. Uregulowania prawne ... 13
2. Przewozy żywności transportem samochodowym
2.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności ... 31
2.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu samochodowego ... 43
2.3. Rynek przewozów żywności transportem samochodowym ... 58
3. Transport żywności koleją 
3.1. Warunki przewozu żywności transportem kolejowym ... 65
3.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu kolejowego ... 68
3.3. Rynek przewozów żywności transportem kolejowym ... 74
4. Przewozy żywności drogą wodną
4.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności transportem morskim i wodnym śródlądowym ... 81
4.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu wodnego ... 87
4.3. Rynek przewozów żywności transportem wodnym ... 103
5. Lotniczy transport żywności
5.1. Warunki przewozu żywności transportem lotniczym ... 113
5.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu lotniczego ... 116
5.3. Rynek przewozów żywności transportem lotniczym ... 122
Podsumowanie ... 129
Literatura ... 132
Aneks ... 141
Fragmenty
 
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również:
Miejsce logistyki w gospodarce

Miejsce logistyki w gospodarce

Klepacki Bogdan (współautor)
Górecka Aleksandra (współautor)
cena 28,00 zł
więcej
Zobacz także
Ekonomia matematyczna. Teoria Przykłady Zadania
Media relations w sektorze rolno-spożywczym
Zbiór zadań z ekonomii z rozwiązaniami
Sprawozdawczość finansowa - wybrane zagadniwenia
Dokumentacja logistyczna - uwarunkowania techniczno-organizacyjne i ekonomiczne
Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala
Podstawy ekonometrii w Excelu
Podobne
Dokumentacja logistyczna - uwarunkowania techniczno-organizacyjne i ekonomiczne
cena 25,00 zł
do koszyka
Technologie transportu wewnętrznego – uwarunkowania techniczno-organizacyjne i ekonomiczne
cena 30,00 zł
do koszyka
Transport i dystrybucja substancji pokarmowych w roślinach
cena 30,00 zł
do koszyka
Ogólna technologia żywności

Ogólna technologia żywnościpropozycja

ISBN: 978-83-7583-480-2
,
oprawa miękka
cena 30,00 zł
do koszyka
Higiena produkcji żywności

Higiena produkcji żywności propozycja

ISBN: 978-83-7583-794-0
,
stron: 346
,
oprawa miękka
cena 40,00 zł
do koszyka
Podstawy biooceny żywności
cena 15,00 zł
do koszyka
Analiza żywności. Zbiór ćwiczeń

Analiza żywności. Zbiór ćwiczeń

ISBN: 978-83-7583-224-2
,
oprawa miękka
cena 20,00 zł
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

ISBN: 978-83-7583-001-9
,
stron: 136
,
oprawa miękka
cena 24,00 zł
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE

ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
(budynek nr 2 - stary Ursynów)

e-mail: wydawnictwo@sggw.edu.pl

więcej »
opracowanie Prekursor