Wydawnictwo SGGW
PANEL KLIENTA
zaloguj się
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się zalogować.
pzejdź do schowka
Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala
propozycja

Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

Rokicki Tomasz (współautor), Klepacki Bogdan (współautor)

do koszyka
cena: 20,00 zł
sprawdź koszty przesyłki
jeśli planujesz zakup tego produktu w przyszłości...
...dodaj go do schowka
poleć znajomemu
wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
rok wydania: 2019
wydanie: I
oprawa miękka
stron: 144
format: B5
EAN: 9788375838749
ISBN: 978-83-7583-874-9
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:

 

Spis treści
Wstęp ... 5
1. Wprowadzenie do tematyki transportu żywności
1.1. Pojęcia podstawowe ... 7
1.2. Uregulowania prawne ... 13
2. Przewozy żywności transportem samochodowym
2.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności ... 31
2.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu samochodowego ... 43
2.3. Rynek przewozów żywności transportem samochodowym ... 58
3. Transport żywności koleją 
3.1. Warunki przewozu żywności transportem kolejowym ... 65
3.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu kolejowego ... 68
3.3. Rynek przewozów żywności transportem kolejowym ... 74
4. Przewozy żywności drogą wodną
4.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności transportem morskim i wodnym śródlądowym ... 81
4.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu wodnego ... 87
4.3. Rynek przewozów żywności transportem wodnym ... 103
5. Lotniczy transport żywności
5.1. Warunki przewozu żywności transportem lotniczym ... 113
5.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu lotniczego ... 116
5.3. Rynek przewozów żywności transportem lotniczym ... 122
Podsumowanie ... 129
Literatura ... 132
Aneks ... 141
Fragmenty
 
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również:
więcej
Zobacz także
Podstawy finansów. Teoria i praktyka
Transport żywności - uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala
Sprawozdawczość finansowa - wybrane zagadniwenia
60 lat WNE - Absolwenci 1955-2012
Metodyczne oraz informatyczne aspekty badań rynkowych
Ekonomia matematyczna. Teoria Przykłady Zadania
Rynek pracy na obszarach wiejskich Mazowsza – perspektywa gender
Podobne
Transport i dystrybucja substancji pokarmowych w roślinach
cena 30,00 zł
do koszyka
Higiena produkcji żywności

Higiena produkcji żywności propozycja

ISBN: 978-83-7583-794-0
,
stron: 346
,
oprawa miękka
cena 40,00 zł
do koszyka
Podstawy biooceny żywności
cena 15,00 zł
do koszyka
Ogólna technologia żywności

Ogólna technologia żywnościpropozycja

ISBN: 978-83-7583-480-2
,
oprawa miękka
cena 30,00 zł
do koszyka
Ochrona konsumenta na rynku żywności

Ochrona konsumenta na rynku żywnościpropozycja

ISBN: 978-83-7583-049-1
,
stron: 148
,
oprawa miękka
cena 25,00 zł
do koszyka
Wybrane zagadnienia z analizy żywności

Wybrane zagadnienia z analizy żywnościpropozycja

ISBN: 978-83-7583-164-4
,
oprawa miękka
cena 35,00 zł
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE

ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
(budynek nr 2 - stary Ursynów)

e-mail: wydawnictwo@sggw.pl

więcej »
opracowanie Prekursor