Wydawnictwo SGGW
PANEL KLIENTA
zaloguj się
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się zalogować.
pzejdź do schowka

NAUKI ROLNICZE » TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

Sortuj według: tytułurosnąco, ceny
Wyniki 1 - 10 spośród 28
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii organicznej
cena 20,00 zł
do koszyka
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywnościpropozycja

ISBN: 978-83-7583-001-9
,
stron: 136
,
oprawa miękka
cena 24,00 zł
do koszyka
Dietoterapia 1
cena 35,00 zł
do koszyka
Mięso - podstawy nauki i technologii

Mięso - podstawy nauki i technologiibestsellerpropozycja

ISBN: 978-83-7583-317-1
,
oprawa miękka
cena 70,00 zł
do koszyka
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu
cena 30,00 zł
do koszyka
Ogólna technologia żywności

Ogólna technologia żywności

ISBN: 978-83-7583-480-2
,
oprawa miękka
cena 30,00 zł
Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia

Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnieniapropozycja

ISBN: 978-83-7583-659-2
,
stron: 212
,
oprawa miękka
cena 28,00 zł
do koszyka
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE

ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa
(budynek nr 2 - stary Ursynów)

e-mail: wydawnictwo@sggw.pl

więcej »
opracowanie Prekursor