Wydawnictwo SGGW
PANEL KLIENTA
zaloguj się
znajdź
wyszukiwanie zaawansowane
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
pzejdź do koszyka
Aby korzystać ze schowka,
musisz się zalogować.
pzejdź do schowka

NAUKI ROLNICZE » TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

Sortuj według: tytułurosnąco, ceny
Wyniki 1 - 10 spośród 21
Analiza jakości surowca mięsnego

Analiza jakości surowca mięsnegopropozycja

ISBN: 978-83-8237-085-0
,
stron: 324
,
oprawa twarda
cena 35,00 zł
do koszyka
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii organicznej, wyd. XI

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii organicznej, wyd. XIbestseller

ISBN: 978-83-7583-957-9
,
stron: 120
,
oprawa miękka
cena 20,00 zł
do koszyka
Dietoterapia 1
cena 35,00 zł
do koszyka
Higiena produkcji żywności

Higiena produkcji żywności propozycja

ISBN: 978-83-7583-794-0
,
stron: 346
,
oprawa miękka
cena 40,00 zł
do koszyka
LEKSYKONNauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
cena 60,00 zł
do koszyka
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringubestsellerpropozycja

ISBN: 978-83-7244-937-5
,
stron: 232
,
oprawa miękka
cena 30,00 zł
Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia

Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnieniapropozycja

ISBN: 978-83-7583-659-2
,
stron: 212
,
oprawa miękka
cena 28,00 zł
do koszyka
Podstawy biooceny żywności
cena 15,00 zł
do koszyka
Podstawy dietetyki

Podstawy dietetykipropozycja

ISBN: 978-83-7583-038-5
,
stron: 238
,
oprawa miękka
cena 25,00 zł
do koszyka
NEWSLETTER
Aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach Wydawnictwa, wpisz się na listę:
>
WYDAWNICTWO
SZKOŁY GŁÓWNEJ GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
W WARSZAWIE

ul. Nowoursynowska 161
02-787 Warszawa
(budynek nr 48 - Biblioteka Główna SGGW)

e-mail: wydawnictwo@sggw.edu.pl

więcej »
opracowanie: Prekursor